Muistoissamme kimo welsh A ori Hampton Dawn (VH13-024-0008), 119cm, 01.11.2012-29.06.2016
Hampton lopetettiin 23,5-vuotiaana vanhuuden vaivojen takia
KTK-II, ERJ-II, KRJ-II, YLA2

Kantakirjattu II-palkinnolla (76p.) 20.04.2014
Palkittu ERJ-II (94p.) 31.10.2015
Palkittu KRJ-II (97,5p.) 15.11.2015
Palkittu YLA2 (88,5p.) 25.06.2016


Hampton: Hampton Dawn on luonteeltaan selväpäinen ja hyvin säyseä poniori, joka ei tekisi pahaa kärpäsellekään. Tosi huumorintajuisuutta tuossa orissa kyllä piisaa, joten Hamptonin käsittely jääköön mieluusti oria ymmärtäville ihmisille, kuin heikkohermoisille ja hiuksiaan repiville henkilöille. Hampton voi nimittäin heittää käsittelijälleen jos jonkunlaista jekkuakin, mutta siihen on yleensä helppo varautua.

Hoidossa: Hampton seisoskelee useimmiten nätisti aloillaan, katsellen samalla ympärillä tapahtuvaa toimintaa sekä hoidon edistymistä. Tylsyyden kuitenkin ottaessa tuosta ponista vallan, alkaa Hampton kiemurtelemaan kuin mikäkin mato. Tuolloin sitä on vielä helppo komentaa, mutta jos ei toimintoihinsa laita vauhtia, niin alkaa ori mahdottomaksi. Hoitotoimenpiteet eivät tuota minkäänlaista ongelmaa, mutta satulavyötä kiristäessä Hampton tuppaa monesti luimimaan, joka jääkin sitten siihen. Kuolaimet menevät kuitenkin mutkitta suuhun, eikä ori jymäytä hampaitaan yhteen. Taluttaessa Hampton kulkee oikein ryhdikkäästi vierellä ja tamman tullessa vastaan - alkaa kunnon sooloilu, pärskiminen ja ilman ottaminen kavioiden alle.

Ratsuna: Hampton on erittäin reipas poniori, joka on myöskin hyvin herkkä ja eteenpäinpyrkivä tapaus. Vaikka Hamptonin ratsastaminen saattaakin vaikuttaa ja näyttää helpolta, niin ikävä kyllä olet silloin väärässä. Hamptonin kanssa pitää nimittäin olla erityisen tarkka kaikesta, sillä jos ori pääsee vetkuttelemaan tai livistämään jostakin tehtävästä, niin on sitä entistä vaikeampi saada tekemään sitä tehtävää myös seuraavillakin kerroilla. Hampton on siis melko testailevaa sorttia ja etsii kyllä varmasti ratsastajan heikoimmat kohdat, jota kautta se pääsisi livistämään työnteosta, jos ori näkee sille olevan tarvetta. Koulupuoli sujuu tuon ponin kanssa kuin vettävalaen, eikä vaativammatkaan koulukiemurat ole Hamptonille ongelma. Pikemminkin ori nauttii työnteosta ja siitä, että se saa vihdoin käyttää kunnolla aivojaan. Hampton kulkeekin oikein ryhdikkäästi ja mukavassa muodossa eteenpäin, kantaen itseään pidemmänkin aikaa. Esteillä taas Hampton on vauhdikas ja turhankin innokas tapaus, josta tuleekin sitten aina ongelma. Ori kun ei meinaa innokkuutensa vuoksi malttaa hypätä oikeasta kohtaa, jolloin hypyt tuleekin joko liian lähelle tai liian kauas. Sen takia myös kieltoja sekä ohi juoksuja tulee jonkuverran. On kuitenkin myös päiviä, jolloin hyppäämisessä ei tule ainuttakaan ongelmaa ja hypyt sujuvat koulun tapaan kuin vettävalaen. Maastossa Hampton on rento ja varma menijä vaikka kovat ja äkkinäiset äänet saattavat sen säpsäyttääkin. Lisäksi Hamptonilla on joku ongelma punaisia postilaatikoita kohtaan, sillä ori hyppäisi ennemmin pystyyn ja luikkisi pää viidentenäjalkana karkuun, kuin menisi tuon pelottavan mörököllin ohi.

Kilpailuissa: Matkustaminen ei ole tälle orille mikään ongelma, se on yllättävänkin rauhallinen koko matkan ajan. Trailerista pois tullessa pitääkin olla sitten vähän varuillaan, ori tuppaa syöksähtämään heti pois, kun takapuomi avataan. Hampton saattaa olla alkuun melko äänekäs ja itseään esile tuova poninpirulainen, mutta se rauhoittuu kyllä ajan myötä. Verkatessa Hampton saattaa olla alkuun hieman kankea ja jännittynyt, mutta pian sekin katoaa, kunhan ori verrytellään kunnolla. Radalla taas ei ole mitään ongelmaa ja Hampton kulkeekin siellä erittäin keskittyneesti ja reippaasti eteenpäin. Myös apuihin reagoidaan tuolloin nopeasti, eikä vastaankaan yleensä vängätä.

© Víva VRL-13593

Sukutaulu ja sukuselvitys

i. Hagor Dawn Ch, VWY-II
wA, km, 118cm
ii. Neferwyn Tigor Ch
wA, vkkkm, 116cm
iii. Twygoff Brawen evm
wA, rnkm, 122cm
iie. Renfrew Katalina evm
wA, vkk, 115cm
ie. Aodhfin Heather VWY-C
wA, vkkkm, 120cm
iei. Tiarnan Seleven evm
wA, rnkm, 122cm
iee. Aodhfin Hafren evm
wA, vkk, 117cm
e. Duciaid Ariannaid VIR MVA Ch, KTK-III, VWY-II, VWY-C, YLA2
wA, rnkm, 120cm
ei. Adhemar v. 78 VIR MVA Ch, KRJ-III
wA, km, 120cm
eii. Antonio v. 78 evm
wA, km, 120cm
eie. Verde v. 78 evm
wA, km, 122cm
ee. Rhosyn Melysfwyd VIR MVA Ch, KTK-II
wA, rnkm, 118cm
eei. Chwaethus evm
wA, km, 115cm
eee. Rhosyn Addawydd evm
wA, km, 121cm

iei Tiarnan Seleven oli ruunikonkimo näyttelytähti emänsä tapaan. Se oli hyvin komea ilmestys 122-senttisessä, raamikkaassa rungossaan, ja se esitettiin aina mainiossa lihaksistossa ja hyvässä ryhdissä. Seleven tuntui oikein nauttivan esiintymisestä ja loisti siksi aina parhaiden joukossa, eikä luiminut hermostuneena jossain kehän kulmassa. Se myös liikkui todella mainiosti, irtonaisin ja suurin liikkein. Selevenistä tulikin nopeasti tammanomistajien suosikki!
iee Aodhfin Hafren oli pieni (116 cm) ja sievä voikko tamma. Luonteeltaan se oli hieman ujo ja ratsastaessa hyvin pehmeä, eikä sille tarvinnut juuri ääntään korottaa, tai Hafren veti palkokasvit sieraimiinsa. Se vaati hyvin lempeää käsittelyä ja ymmärtäväistä hoitajaa, ja satulassa ei saanut hätiköidä, mikäli mieli saavansa tammasta jotain irti. Hafren kiersi jonkin verran näyttelyitä ja starttasi muutamissa kilpailuissakin, mutta enimmäkseen se toimi vain siitostammana kotitilallaan.

© kasvattaja

Jälkeläiset

Synt - skp/nimi - emä - omistaja
17.04.13 - o. Aelton LAC - Aelwyd Dawn - Cherrypond
26.07.14 - t. Geanna LAC - Dungannon Ginger - Wuuki.
01.03.15 - t. Gwawr Snilli - Rhosyn Glendora - Snilli
20.06.15 - o. Gwynedd Howell - Adwr Disgleirio - Coedwig Welsh
19.07.15 - o. Spire Driger LAC - Dungannon Ginger - Viixi
09.11.15 - KW Haydon - KW Siwgr - Omppu

Valmennukset/päiväkirja

21.03.2013 estevalmennus, valmentajana Suvi
Valmennus aloitettiin lämmittelemällä Hampton puomeilla. Olin sijoittanut kaareville linjoille 3 puomin sarjoja, joista ensin ravattiin ja myöhemmin laukattiin yli. Hyppäsimme tänään siis kaarevilla linjoilla, lähinnä pääty-ympyrällä. Ympyrällä oli 2 estettä, alkuun matalia ristikoita. Nuori ori ei oikein meinannut ymmärtää että esteellä pitäisi myös kääntyä, vaan yhden esteen hypättyään meinattiin seuraavasta mennä ohi, ympyrän laajentuessa liikaa. Ratsastajalta vaatittiinkin kovasti töitä ohjauspuolessa. Toinen ongelma joka Hamptonilla meinasi olla, oli vauhti. Kun lopulta ratsukko pääsi yhteisymmärryksessä muutaman ympyrän suhtkoht siististi, korotettiin esteitä hiukan ja vaihdettiin suuntaa. Tähän suuntaan hypyt onnistuivat paremmin, ori taitaa olla toiseen suuntaan hieman jäykkä? Uskalsimme nostaa esteitä vielä vähän, sillä vauhtikin tuntui olevan jotenkuten hallinnassa. Ensimmäinen hyppy sujui hyvin, mutta sitten nuori ori innostui pukittelemaan ja seuraavasta esteestä lähinnä juostiin läpi. Onneksi ratsastaja pysyi selässä ja päästiin uudelle yritykselle, joka sujui ihan hyvin. Suosittelisin orille taivuttelu ja kontrollointiharjoituksia.

26.03.2013 estevalmennus, valmentajana Norpatar
Hampton ja Huttis ravailivat maneesissa, kun laittelin esteistä puomi harjoituksia, jotka aloitimme melkein heti saatuani ensimmäisen valmiiksi. Ratsukko suoritti laukkaverryttelyn puomiharjoitusten avulla. Kiinnitin erityisesti huomiota Hamptonin ristilaukkoihin ja huolimattomuuteen muutenkin laukkojen kanssa. Lähes jokaisen vaihto puomin jälkeen se oli edelleen väärässä laukassa tai ristilaukassa. Kaarteessa vaihtoi etujalat, mutta ei takajalkoja. Tätä rupesimme treenaamaan esteillä tehden lähes jokaiselta esteeltä suunnan vaihdon, huutelin aina mille esteelle seuraavaksi tullaan ja Huttis ratsasti haluamallaan reitillä esteelle. Alkuun jouduttiin käyttämään voimakkaampi apuja ja aivan liian suurta johtavaa ohjaa, kun ori ei vaan halunnut kuunnella. Otimme apuun kouluraipan, jolla nappasin hiukan vaihdettavaa takajalkaa, jotta se lähtee napakasti maasta johtamaan liikettä. Tämä auttoi eikä minun tarvinnut kuin pariin kertaan kiiruhtaa toiselle esteelle, kun Hampton jo tajusi ettei raippa täti seuraa, jos hän vaihtaa nätisti laukan. Rataharjoituksessa tuli edelleen muutama vasta-/ristilaukka, mutta nekin Huttis sai korjattua sujuvasti tai pukin kanssa riippui hiukan tilanteesta. Kiitin ratsukkoa yhteistyöstä ja ohjeistin hiukan kuinka tästä jatkettaisiin, jotta laukat olisivat myötälaukkoja.

09.04.2013 kouluvalmennus, valmentajana Mariella
Hampton oli erittäin pahalla tuulella heti aluksi, eikä sen kanssa saatu oikein mitään tehtyä. Oria ei näyttänyt kiinnostavan kouluratsastus yhtään, ja se kiukutteli pienestäkin asiasta. Komensin Huttikselle, että nyt pitäisimme kunnon kurinpalautuksen orille: kovaa treeniä nopeilla pysähdyksillä ja askellajien vaihdoilla. Hampton onneksi ymmärsi, että tänään ei saisi pelleillä, ja ori alkoi pian tottella ja tehdä työtä käskettyä. Kun ori alkoi kunnolla käyttäytymään, Huttis sai heti näytettyä, kuinka hyvä Hampton oikeasti oli! Pohkeenväistö alkoi heti sujua kunnolla, ja oli mukavaa nähdä, kuinka Hampton keskittyi suorittamiseen. Hamptonista kuoriutui kuin aivan eri hevonen, sillä se oli tarmokas ja jaksoi tehdä samaa liikettä pitkään ja hiota siitä täydellisen. Orin askeleet olivat erittäin lennokkaat, ja se nosti ne kuuliasti korkealle. Pientä huomautusta minun piti antaa Huttikselle, joka nojasi liikaa eteen. Siirtymiset keskilaukasta harjoituslaukkaan onnistuivat hyvin, samoin myös ravista toiseen.

01.05.2015 päiväkirjamerkintä
Aurinko on alkanut hieman jo lämmittämään ja ulkokenttäkin alkaa olemaan hyvässä kunnossa. Tänään olikin siis Hamptonin vuoro päästä vähän purkamaan energiaa esteiden merkeissä. Hain orin tarhasta ja vein sisälle puunattavaksi. Ori olikin onnistunut saamaan itsensä kunnolla kuraan, joten siinä menikin tovi. Puhdistin vielä kaviot ja hain varusteet. Kun kaikki oli valmista, siirryimme pihalle, missä nousin suoraan selkään. Hampton oli jo tässä vaiheessa kovin innoissaan ja kävely kentällekin oli jo haastavaa orin steppaillessa. Kentällä ori kuitenkin kuunteli hyvin istuntaani ja pidätteitä, jolloin meno rauhoittui. Koitin jo heti alkuun saada ylimääräiset energiat kulutettua, sillä tämän orin tuntien ensimmäiset hyppykerrat saavat sen käymään hieman ylikierroksilla. Alkuverryttelyjen jälkeen Hampton oli hyvin kuulolla, joten aloitimme laukkaharjoitukset aluksi. Teimme paljon ympyröitä ja siirtymisiä, jotta orille kävi varmasti selväksi kuka päättää vauhdin. Lähestyessämme ensimmäistä estettä Hampton odotetusti lisäsi vauhtia, jolloin vein sen ympyrälle. Lähestyimme estettä uudestaan vasta, kun vauhti oli maltillisempi. Kahden ympyrän jälkeen ori oli taas hyvin kuulolla ja pääsimme esteen yli, ilman turhia vauhtipyrähdyksiä. Menimme verryttelyesteen pariin kertaan, jotta varmistui, että ori on kuulolla. Tämän jälkeen menimme pientä rataa, estekorkeus 60-70cm. Rata sujui yllättävän hyvin, kun olin heti alkuun pysynyt tiukkana, enkä antanut sen mennä menojaan. Pyysin tallityttöjä nostamaan jokaista 10cm, jonka jälkeen menimme uudestaan. Rata meni muuten hyvin, mutta yhden askeleen sarjassa ensimmäisen esteen lähestyminen ei oikein mennyt kohdilleen ja käänsin orin pois sarjalta ennen b-osaa. Lähestyimme estettä uudelleen ja tällä kertaa se sujuikin hyvin ja pääsimme b-osankin puhtaasti. Loppurata meni oikein hyvin ja tämän jälkeen olikin hyvä lopettaa. Teimme pitkät loppuverryttelyt vielä ja lopuksi kävelimme tallin pihaan, missä laskeuduin satulasta. Vein orin sisälle ja otin varusteet pois, harjauksen jätin väliin ja vein Hamptonin suoraan pesupaikalle, ori oli melkoisen hikinen. Hampton selvästi nautti tästä hemmottelusta, erityisesti kuivaamisesta. Heitin ponille vielä ohuen loimen selkään ja vein sen takaisin tarhaan, juuri sopivasti päiväheinäaikaan. Jaoin heinät muillekin hevosille ja lopuksi kävin nappaamassa loimen pois Hamptonilta.

09.10.2015 päiväkirjamerkintä
Hampton on saanut viettää nyt muutaman viikon laiskan ponin elämää, mutta tänään tähän tulisi muutos. Hain orin sisälle ja tein pikaisesti hoitotoimenpiteet ja laitoin varusteet päälle. Talutin Hamptonin maneesiin, missä nousin selkään. Tänään tekisimme hieman koulukiemuroita, ei mitään liian rankkaa heti näin pidemmän tauon jälkeen. Aloitimme pitkillä alkukäynneillä, jotta ori saisi lämmitettyä kaikki lihaksensa ennen itse treeniä. Nostimme raviin ja ravasimme ympäri maneesia tehden ympyröitä ja kiemuroita. Alkukankeus alkoi vähitellen sulamaan ja meno alkoi taas vaikuttamaan siltä, miltä pitäisikin. Otin ohjat kunnolla tuntumalle, minkä jälkeen aloitimme itse harjoitukset. Tänään tarkoitus oli tehdä siirtymisiä ja taivutuksia, lähinnä ravissa ja käynnissä. Ennen tätä nostin kuitenkin laukan, jotta varmasti saatiin lihakset lämpöisiksi. Tämän jälkeen hidastimme raviin ja aloitimme tekemään taivutuksia aina pitkällä sivulla. Poni taipui heti ensimmäisellä yrityksellä yllättävän hyvin, eikä Hampton tarvinnut mitään sen kummempia apuja, se tiesi heti mitä haetaan. Teimme taivutukset molempiin suuntiin, käynnissä ja ravissa. Tämän jälkeen teimme siirtymisiä, ensin käynnistä raviin ja ravista pysähdys. Pysähdyksestä takaisin raviin, mistä siirryttiin käyntiin. Tässä vaiheessa huomasi, että poni on ollut lomalla, sillä se ei jaksanut tehdä sen perinteisiä laukkapyrähdyksiä, kun lähdettiin pysähdyksestä raviin. Jatkoimme tätä vielä pariin kertaan ja loppuun otimme vielä käynnistä siirtymisiä laukkaan ja siitä takaisin käyntiin. Kaikki sujui kuin unelma, mutta lopulta ponilta alkoi puhti loppua, varmaankin tämä papan ikäkin on jo hieman vienyt mehuja. Laukkasiirtymisiä tehtiin vain pari kumpaankin suuntaan, minkä jälkeen siirryimme tekemään loppuverryttelyt. Ravailimme pitkin ohjin molempiin suuntiin ja lopulta siirryimme käyntiin. Treenien jälkeen kävelimme tallin pihaan, missä laskeuduin selästä. Vein orin talliin ja harjasin sen oikein kunnolla. Heitin niskaan vielä ohuen kuivausloimen, sillä ori oli yltäpäältä hiessä. Talutin orin lopuksi karsinaansa, sillä kello oli jo sen verran, että ulos ei kannattanut enää viedä. Samalla hain Hamptonille sen hyvin ansaitsemansa iltaruuat.

Kilpailukalenteri

NJ:n & VSN:n alaiset näyttelyt

PVM - kutsu/paikka - luokka - jaos - tulos
01.02.14 - LAC - welsh A orit - VSN - 2/12 RCH
11.02.14 - Theatre of Glamour Nights - welsh A't - VSN - 2/12 RCH
25.02.14 - Riiviöt - welsh A orit - VSN - 1/12 SW5
30.05.14 - Adina - welsh A orit - VSN - 1/12 SW1

Showkisat

Riding Class I-taso
Driving Class I-taso
In-Hand I-taso

PVM - kutsu/paikka - luokka - tulos
18.03.13 - Fiktio - Driving Class I - Driven Champion I
22.11.13 - KK Bailador - Driving Class I - Reserve Driven Champion I

KRJ:n alaiset kisat

PVM - kutsu/paikka - luokka - jaos - tulos
07.02.13 - Koston suomenhevoset - Helppo B - KRJ - 1/60
09.02.13 - Koston suomenhevoset - Helppo B - KRJ - 2/60
11.02.13 - Koston suomenhevoset - Helppo B - KRJ - 4/60
13.02.13 - Jindabyne - Helppo B - KRJ - 6/40
11.03.13 - Takkura - Helppo B - KRJ - 3/30
15.03.13 - Jindabyne - Helppo B - KRJ - 1/40
17.03.13 - Bogart&Britanov - Helppo C - KRJ - 7/50
22.03.13 - Jindabyne - Helppo B - KRJ - 6/40
31.03.13 - Scandic Stables - Helppo B - KRJ - 4/40
05.04.13 - Fiktio - Helppo C - KRJ - 6/40
12.04.13 - Raivio - Helppo B - KRJ - 3/40
14.04.13 - Fiktio - Helppo C - KRJ - 1/100
14.04.13 - Raivio - Helppo B - KRJ - 4/40
21.04.13 - Sangaree Estates - Helppo B - KRJ - 3/40
21.04.13 - Sangaree Estates - Helppo B - KRJ - 2/40
25.04.13 - KK Bailador - Helppo C - KRJ - 6/50
28.04.13 - Weldon - Helppo C - KRJ - 3/30
30.04.13 - Fiktio - Helppo C (KRJ-cup) - KRJ - 27/284
09.05.13 - Satulinna - Helppo C - KRJ - 5/30
11.05.13 - Infinity - Helppo C - KRJ - 1/50
20.05.13 - Satulinna - Helppo C - KRJ - 1/30
21.05.13 - Satulinna - Helppo C - KRJ - 3/30
04.06.13 - Fiktio - Helppo C - KRJ - 5/40
09.06.13 - Moondance - Helppo C - KRJ - 3/40
10.06.13 - Moondance - Helppo C - KRJ - 6/40
11.06.13 - Takkuinen - Helppo C - KRJ - 7/50
15.06.13 - Takkuinen - Helppo C - KRJ - 5/50
20.06.13 - Fiktio - Helppo C - KRJ - 1/40
24.06.13 - Fiktio - Helppo C - KRJ - 6/40
25.06.13 - Stewart - Helppo C - KRJ - 3/40
02.07.13 - Fiktio - Helppo C - KRJ - 3/40
05.07.13 - Fiktio - Helppo C - KRJ - 5/40
09.07.13 - Marike - Helppo B - KRJ - 3/50
11.07.13 - Marike - Helppo B - KRJ - 5/50
17.07.13 - Shawnee Ranch - Helppo B - KRJ - 1/30
30.07.13 - Sävelsalo - Helppo C - KRJ - 1/40
30.07.13 - Sävelsalo - Helppo B - KRJ - 5/40
31.07.13 - Sävelsalo - Helppo C - KRJ - 2/40
12.08.13 - Marike - Helppo B - KRJ - 7/50
14.08.13 - Marike - Helppo B - KRJ - 2/50
15.08.13 - Konkkaronkka - Helppo C - KRJ - 4/40
17.08.13 - Konkkaronkka - Helppo C - KRJ - 4/40
18.08.13 - Mewian Welsh - Helppo B - KRJ - 3/50
19.08.13 - Mewian Welsh - Helppo B - KRJ - 7/50
20.08.13 - Mewian Welsh - Helppo B - KRJ - 6/50
22.08.13 - Mewian Welsh - Helppo B - KRJ - 3/50
26.08.13 - Mewian Welsh - Helppo B - KRJ - 1/50
29.08.13 - Konkkaronkka - Helppo B - KRJ - 1/40
30.08.13 - Konkkaronkka - Helppo B - KRJ - 4/40
12.09.13 - Huvitus - Helppo B - KRJ - 6/40
14.09.13 - Huvitus - Helppo B - KRJ - 4/40
15.09.13 - Huvitus - Helppo B - KRJ - 2/40
26.10.13 - Rhonwen - Helppo B - KRJ - 3/40
29.10.13 - Rhonwen - Helppo B - KRJ - 4/40
31.10.13 - Duren - Helppo B (KRJ-cup) - KRJ - 18/301
11.11.13 - Fiktio - Helppo C - KRJ - 3/40
13.11.13 - Fiktio - Helppo C - KRJ - 2/40
20.11.13 - Fiktio - Helppo C - KRJ - 5/40
23.11.13 - Fiktio - Helppo C - KRJ - 5/40
31.01.14 - Fiktio - Helppo C (KRJ-cup) - KRJ - 13/280
30.04.15 - Fiktio - Helppo C (KRJ-cup) - KRJ - 7/194
30.06.15 - Hukkapuro - Helppo B (KRJ-cup) - KRJ - 20/250

ERJ:n alaiset kisat

PVM - kutsu/paikka - luokka - jaos - tulos
06.02.13 - Konkkaronkka - 80cm - ERJ - 1/40
07.02.13 - Butterfly - 80cm - ERJ - 4/40
19.02.13 - Konkkaronkka - 80cm - ERJ - 3/40
09.03.13 - Marike - 70cm - ERJ - 1/50
11.03.13 - Konkkaronkka - 80cm - ERJ - 5/40
13.03.13 - Konkkaronkka - 80cm - ERJ - 1/40
18.03.13 - Haavisto - 80cm - ERJ - 5/50
02.05.13 - Riihen ponitalli - 70cm - ERJ - 3/30
13.05.13 - Stall Lumos - 80cm - ERJ - 4/25
19.05.13 - Moondance - 60cm - ERJ - 5/40
23.05.13 - Riiviöt - 80cm - ERJ - 3/40
04.06.13 - Riiviöt - 80cm - ERJ - 2/50
22.09.13 - Jukola - 60cm - ERJ - 5/50
30.09.13 - Dark Side - 40cm (ERJ-cup) - ERJ - 1/72
15.10.13 - Silence Ponies - 80cm - ERJ - 6/50
18.10.13 - Silence Ponies - 80cm - ERJ - 1/50
19.10.13 - Privas Park - 80cm - ERJ - 3/50
21.10.13 - Cresendo - 70cm - ERJ - 4/45
22.10.13 - Cresendo - 80cm - ERJ - 5/50
22.10.13 - Carbon Sporthorses - 80cm - ERJ - 2/40
27.10.13 - Carbon Sporthorses - 80cm - ERJ - 1/40
28.10.13 - Carbon Sporthorses - 80cm - ERJ - 2/40
24.11.13 - Cresendo - 70cm - ERJ - 6/50
28.11.13 - Cresendo - 70cm - ERJ - 6/50
28.11.13 - Cresendo - 80cm - ERJ - 5/50
30.11.13 - Cresendo - 80cm - ERJ - 5/50
02.12.13 - LAC - 70cm - ERJ - 4/40
05.12.13 - LAC - 70cm - ERJ - 2/40
29.12.13 - Koston Suomenhevoset - 80cm - ERJ - 1/50
31.12.13 - Dark Side - 80cm (ERJ-cup) - ERJ - 1/99
01.01.14 - Koston Suomenhevoset - 80cm - ERJ - 3/50
01.01.14 - Tuuliharja - 80cm - ERJ - 5/40
02.01.14 - Koston Suomenhevoset - 80cm - ERJ - 1/50
26.01.14 - Golden League - 80cm - ERJ - 1/30
28.01.14 - Golden League - 80cm - ERJ - 5/30
02.02.14 - Joogin Suomalaiset - 80cm - ERJ - 4/30
05.02.14 - Joogin Suomalaiset - 80cm - ERJ - 4/30
07.02.14 - Joogin Suomalaiset - 80cm - ERJ - 4/30
17.02.14 - Riiviöt - 80cm - ERJ - 7/50
21.02.14 - Tuuliharja - 80cm - ERJ - 7/50
22.02.14 - Tuuliharja - 70cm - ERJ - 3/40
22.02.14 - Tuuliharja - 80cm - ERJ - 6/50
22.02.14 - LAC - 80cm - ERJ - 5/40
23.02.14 - LAC - 80cm - ERJ - 2/40
10.03.14 - Rhonwen - 70cm - ERJ - 2/40
11.03.14 - LAC - 80cm - ERJ - 3/40
13.03.14 - LAC - 80cm - ERJ - 4/40
14.03.14 - LAC - 80cm - ERJ - 6/40
15.03.14 - LAC - 70cm - ERJ - 5/40
15.03.14 - LAC - 80cm - ERJ - 1/40
31.10.14 - Solo - 80cm (ERJ-cup) - ERJ - 4/302
30.06.15 - Kuuralehto - 70cm (ERJ-cup) - ERJ - 6/110